Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.accesoriul.ro

Magazinul online www.accesoriul.ro este operat de societatea SC ACCESORIULRO SRL-D, cu sediul in Isalnita, Dolj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/364/2015, CUI 34177997. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

SC ACCESORIULRO SRL-D isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.accesoriul.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si documentele de transport, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Din acest motiv SC ACCESORIULRO SRL-D isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului sau in stocul propriu,prin notificarea telefonica sau email a clientului.

SC ACCESORIUL SRL-D isi rezerva dreptul de a solicita confirmarea telefonica a comenzilor in situatia in care sunt necesare clarificari legate de adresa, costuri de livrare sau orice alta informatie considerata a fi necesara de catre personalul SC ACCESORIULRO SRL-D. Comenzile ale caror beneficiari nu pot fi contactati la numarul de telefon sau emailul indicat , nu vor fi livrate pana la confirmare.

Administratorul site-ului www.accesoriul.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Preturile afisate nu contin costul de transport,care poate varia in functie de adresa de livrare indicata de client.In cazul in care costurile de transport sunt diferite de costul standard, clientul va fi contactat in vederea confirmarii livrarii.

Preturile afisate pe site contin TVA. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC ACCESORIULRO SRL-D in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SC ACCESORIULRO SRL-D de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod in functie de informatiile furnizare de producatorii produselor(culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara(Romania), prin intermediul serviciului de curierat rapid UrgentCargus.

Produsele comandate sunt expediate la adresa specificata in comanda in termen de 1-7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

Orice intarziere ulterioara datorata informatiilor eronate furnizare de catre client nu poate fi imputata SC ACCESORIULRO SRL-D,precum si orice alta situatie legata de intarzieri datorate serviciului de curierat.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea avizului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda sa.

Clientul poate denunta unilateral contractul cu SC ACCESORIULRO SRL-D fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile(cf. ord. 34/2014),  numai in scris, in urma completarii formularului de retur disponibil pe site  si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC ACCESORIULRO SRL-D (www.accesoriul.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul site-ului www.accesoriul.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Clientul poate denunta unilateral contractul cu SC ACCESORIULRO SRL-D fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile(cf. ord. 34/2014),  numai in scris, in urma completarii formularului de retur disponibil pe site  si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Returnarea produselor nu se poate face decat in aceasta situatie, astfel ca solicitarile telefonice trebuiesc insotite in mod obligatoriu de respectarea procedurii de returnare prin completarea formularului de returnare.

Astfel, produsele cumparate de pe www.accesoriul.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile din ziua primirii produselor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe vanzari@accesoriul.ro  intentia de a returna un produs/mai multe produse,

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Olle.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.accesoriul.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului www.accesoriul.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul magazinului online www.accesoriul.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.accesoriul.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari@accesoriul.ro

Plata produselor comandate de pe site-ul www.accesoriul.ro se poate efectua in sistem ramburs sau plata in avans in contul SC ACCESORIULRO SRL-D. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata,iar livrarea se face numai dupa confirmarea primirii banilor in cont.