Purtam butonii de camasa cu sau fara cravata ?

posted in: Articole, Blog | 0

Probabil fiecare dintre noi asociaza atat butonii de camasa cat si cravata cu o tinuta formala . Ei bine nu atat de formala precum asocierea butonilor de camasa cu papionul , dar pe aproape. Ramane insa intrebarea de la inceputul articolului : purtam butonii cu cravata, sau fara cravata ?

Parerea noastra este ca butonii de camasa se preteaza mai bine unei tinute din care cravata nu trebuie sa lipseasca , cum nu trebuie sa lipseasca nici sacoul, de sub a carui maneca ar fi indicat sa iasa manseta camasii , de macar doua degete. Desi e adesea dificil sa purtam cravata pe durata intregului eveniment la care luam parte (ne strange sau pur si simplu ne deranjeaza dupa ceva vreme ),credeti-ne pe cuvant , atentia la detalii de acest gen chiar conteaza , asa ca mai exista o varianta : cravata Ascot – un accesoriu de efect si mult mai comod, nu insa la fel de formal.

Butonii de camasa nu trebuie sa fie neaparat de acceasi culoare cu cravata , cateodata chiar nu este indicat, daca tinuta este mai sobra. Alegerea potrivita depinde insa numai de dumneavoastra : o pereche de butoni metalici simpli se potriveste perfect unei tinute sobre, in timp ce o pereche de butoni de camasa cu pietre sau cristale poate da sclipire tinutei dumneavoastra , fie ca este una de ceremonie sau una de bussiness, alaturi de o cravata simpla.

Alegerea in ce priveste butonii de camasa este pana la urma a dumneavoastra, putin ajutor insa nu strica niciodata . Scrieti-ne parerile dumneavoastra sau dati-ne o idee privitoare la urmatorul articol .