Prima impresie chiar conteaza !:)

posted in: Articole | 0

Asa cum am stabilit deja in articolul precedent e foarte important sa facem o impresie buna . Dupa aceasta prima impresie , indiferent ca faceti o prima impresie buna sau rea , va fi foarte greu sa iesiti din tiparul stabilit in mintea celorlalti. Asa ca de ce sa nu incepeti de sus ? De ce sa nu faceti o prima impresie buna ? De ce sa nu va remarcati printr-o tinuta ireprosabila, printr-un zambet increzator ,prin siguranta si printr-o atitudine de invingator ? Fiecare lucru pe care il veti face dupa aceea , indiferent daca este unul bun sau rau , va fi imediat asociat cu prima impresie pe care ati facut-o unei persoane .Sa zicem ca ati lasat o prima impresie buna , o mica greseala la munca va fi trecuta mai usor cu vederea , doar se intampla tuturor sa greseasca, nu-i asa ? Ei bine , daca se intampla invers , sa fiti convins ca prima greseala,  asociata cu o prima impresie rea nu va face decat sa confirme asteptarile , lucru pe care nu cred ca il vreti.

Profitati de acest avantaj pe care il lasa o prima impresie buna . Prima intalnire cu oameni pe care nu ii cunoasteti se va purta de cele mai multe ori la nivel vizual , modul in care sunteti imbracat, tinuta curata , grija pentru detalii  facand astfel diferenta.

La fel se intampla si in cazul accesoriilor, o pereche de butoni de camasa gresit aleasa , sau un papion nepotrivit vor atrage atentia mai repede decat o alegere potrivita.

De asemenea am fi incantati daca va puteti aminti o situatie de acest gen, in care modul in care ati fost imbracat a facut diferenta. In acest fel reusim sa invatam mai multe unii de la ceilalti .