O tinuta ingrijita va fi cu siguranta remarcata !

posted in: Articole | 0

Asa cum am scris si in artiolul precedent ,  modul in care va imbracati si in care va alegeti accesoriile  va afecteaza atat pe dumneavoastra cat si modul in care va percep cei din jur. Ba mai mult , adesea tindem sa ne comportam in functie situatie, la fel cum se intampla sa ne comportam si in functie de modul modul in care suntem imbracati ,  ceilalti avand anumite asteptari , create de prejudecatile proprii.

Nici macar nu e nevoie sa faceti eforturi extraordinare ca sa fiti bine imbracat sau sa adaugati un plus de eleganta tinutei dumneavoastra printr-un accesoriu. Pentru inceput e de ajuns sa va asigurati ca hainele pe care le cumparati si le purtati sunt marimea potrivita, sunt curate si au un aspect general ingrijit . O camasa , fie ca va e prea mare sau prea mica , sifonata sau decolorata,  nu va atrage cu siguranta o bila alba pentru stil . De asemenea o pata ,indiferent daca este mai mult sau mai putin vizibila, ramane o pata . Cu putina grija si un plan sumar va puteti crea o garderoba decenta , fara cheltuieli exorbitante si zile in sir pierdute cu planificarea.

E drept ca nici sa fiti prost imbracat nu este greu. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu acordati niciun fel de atentie hainelor in care va imbracati , restul venind de la sine , atat in ce priveste marimea potrivita cat si calitatea acestora.

Odata inceput ,acest obicei ,  nu va trebui decat respectat cu strictete , astfel ca va fi mult mai usor sa remarcati si sa respectati si atentia celorlalti pentru modul in care se imbraca si se ingrijesc.

Ganditi-va si la alt aspect : Un barbat bine imbracat , sigur pe el va avea in permanenta in jurul lui oameni care au ceva de invatat de la el, care sunt atrasi in mod natural prin necesitatea de a se inconjura de oameni placuti atat din punct de vedere al aspectului cat si al comportamentului lor.

Pe langa asta , prima impresie pe care o faci unei persoane este foarte importanta, impresie care de cele mai multe ori o faci chiar inainte de a apuca sa deschizi gura.

Remarca-te printr-o tinuta ireprosabila , care cu siguranta va face diferenta indiferent de situatie !