Huse si Carcase iPhone Potrivite Pentru orice Smartphone

posted in: Uncategorized | 0

Fiecare isi doreste sa isi pastreze smartphone-ul cat mai mult timp intr-o stare cat mai buna, mai ales ca tot timpul exista posibilitatea unor accidente si situatii neprevazute. Folosim mai multe folii de protectie fie din folie de plastic sau sticla, pentru intreg dispozitivul, putem opta pentru o carcasa iPhone 4S sau iPhone 5S, sau putem alege chiar si huse iPhone 6 plus sau huse iPhone 4.

iPhone-ul, pe langa multiplele functii pe care le detine, este pentru multi dintre noi un accesoriu individual si indispensabil. Pentru a personaliza dispozitivul intr-un mod cat mai original si personal, puteti opta penru huse iPhone 6 sau huse iPhone 5 in diverse modele, cu diverse functii si optiuni. Din fericire, exista si posibilitatea sa personalizam aceste huse iPhone sau carcase iPhone cu poza noastra favorita sau cu un text care ne reprezinta.

In cazul in care abia v-ati cumparat un telefon iPhone si doriti sa ii prelungiti durata de viata si rezistenta sa, puteti sa optati pentru o husa iPhone 4 sau o husa iPhone 5 care sa va ofere toate aceste lucruri. Insa, piata huselor de telefoane este practic nelimitata, oferind diverse tipuri de huse, specializate pe diverse scoputi, cum ar fi cel de protectie ca si principal scop, cel de a imbunatati aspectul atragator al acestuia, sau chiar de a oferi o accesibilitate mai mare asupra smartphone-ului.

Inainte de a cumpara o husa iPhone 4 sau iPhone 6, trebuie sa stiti concret exact prin ce mod doriti sa faceti acest lucru. Asadar, daca optati pentru o comanda online, trebuie sa verificati cu atentie dimensiunile si modelul husei. Desi exista huse special concepute pentru anumite tipuri de telefoane, cum ar fi huse iPhone 6, este totusi posibil ca husa comandata sa nu fie potrivita pentru dispozitivul dumneavoastra.

In cazul unui magazin fizic, atunci lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca aveti posibilitatea sa probati husa direct pe telefon, astfel evitand toate problemele legate de dimensiuni, aspect si protectie. Mai mult, puteti sa verificati si gradul de protectie pe care il poate oferi aceasta.

Dupa ce verificati dimensiunea husei, trebuie sa va orientati catre o husa care va ofera utilitate. Intrucat exista o mare diversitate de huse special contruite pentru telefoane din diverse materiale precum plastic, PVC sau chiar piele, fiecare vine cu avantajele lor. Spre exemplu, pentru o protectie ridicata, puteti opta pentru o husa iPhone 5S din silicon, care este si flexibila si ofera si mai multa protectie comparativ cu husele de plastic, care sunt casante.

In cele din urma, daca va axati pe aspectul huselor, ar trebui sa evitati sa cumparati o husa pentru telefon tip carcasa iPhone, intrucat aceasta are o dimensiune si o grosime mai generoasa ceea ce mareste dimensiunile telefonului. Cu toate acestea, o carcasa iPhone 5 poate fi mai potrivita pentru o protectie sporita in cazul accidentelor. Spre exemplu, o husa transparenta de silicon poate fi o alegere potrivita pentru cei care doresc sa ofere protectie sporita telefonului, dar si sa ii confere un aspect placut, elegant si personalizat.