Ceasul , accesoriul vesnic la moda.

posted in: Articole | 0

Timpul , o notiune atat de vaga , dar atat de pretioasa. Fie ca vorbim de ceasul de buzunar sau ceasul de mana, simpla purtare a acestui accesoriu denota grija si importanta acordata de purtator trecerii timpului.

Desi am fi tentati sa credem ca explozia tehnologica din ultimul deceniu a redus insemnatatea acestui simbol masculin, am presupune gresit cu siguranta.

Ceasul nu reprezinta doar o unealta folosita la masurarea timpului, reprezinta o declaratie de stil, un simbol al elegantei si al puterii. Un ceas, indiferent de forma, culoarea sau materialul din care este confectionat, este mai intai de toate o alegere personala, o nota de stil care-ti permite sa-ti afisezi personalitatea.

Varietatea de forme culori si materiale din care poate fi confectionat un ceas ii poate multumi si pe cei mai pretentiosi dintre noi.

Din punctul nostru de vedere un pret exorbitant platit pe un ceas doar pentru a-ti afisa potenta financiara nu compenseaza lipsa de stil. Un ceas scump e in general remarcat doar de cunoscatori , caz in care cei mai multi dintre noi cu siguranta nu ne aflam.

Fie ca alegi un ceas plat , potrivit pentru un costum , un ceas sport , potrivit pentru o tinuta casual , sau un ceas cu o curea din silicon pentru o tinuta sport, mai intai de toate este important sa reusesti sa-l asortezi perfect cu tinuta pe care o porti. De exemplu , daca alegi un ceas de mana de culoare aurie , si o pereche de butoni de camasa argintii , intreaga tinuta e compromisa. Accesoriile pe care un barbat le poate purta nu sunt foarte numeroase , dar ceasul este cu siguranta cel mai important.

In perioada imediat urmatoare ,pe langa butoni de camasa, o sa incercam sa marim varietatea de produse , punandu-va la dispozitie ceasuri de mana pentru barbat si dama.

Cititi articolele noastre periodice si nu ezitati sa va implicati daca aveti un punct de vedere care ii poate ajuta si pe ceilalti !