Cateva lucruri despre butonii de camasa

posted in: Articole | 0
Despre butonii de camasa pentru barbati
Butoni de camasa

Va ganditi, probabil, ca butonii de camasa sunt un accesoriu demodat. Ei bine, in ultima perioada butonii au revenit in atentia marilor designeri vestimentari, dar si a barbatilor obisnuiti. Acestia, prin atentia pentru detalii, isi pot pune mai bine in evidenta tinuta. In lumea afacerilor, dar si in viata de zi cu zi, haina face pe om. De cele mai multe ori vom fi tentati sa ne dorim langa noi oameni interesati de felul in care arata. Butonii de camasa sunt unul dintre accesoriile care pun in evidenta grija pentru tinuta. Butonii sunt un accesoriu potrivit, fie ca vorbim despre ei ca un plus de eleganta sau un cadou inspirat pentru sarbatoritul tau.

Ce stil de butoni ti se potriveste ?

Butonii sunt de diferite feluri, in functie de alegerea si priceperea celor care ii confectioneaza. Desi butonii clasici sunt cei pe care ii cunoaste toata lumea, astazi avem posibilitatea sa iesim din tipare. Nu ezitati sa alegeti tot felul de modele, forme si materiale nonconformiste. Butonii pot fi confectionati din combinatii de materiale si culori la care nici nu ne-am gandi. Acesta este si scopul nostru, ca magazin online de accesorii pentru barbati, dar si femei! Sa oferim tuturor posibilitatea de a-si alege accesoriile exact pe gustul lor, dintr-o varietate mare de produse, culori si stiluri. Fie ca este vorba de o pereche de butoni clasici, butoni de ceremonie, butoni de lux, butoni casual, butoni haiosi, butoni cu pietre, butoni cu tema sportiva, butoni tematici (diferite teme), suntem convinsi ca veti gasi ceva pe placul dumneavoastra in magazinul nostru de accesorii.

Din ce material sunt butonii de camasa?

Butonii sunt confectionati de cele mai multe ori din metale, desi varietatea materialelor care poate fi folosita este destul de mare. Materialul din care sunt confectionati acestia stabileste costul butonilor, putand fi confectionati doar din metal, din metal si materiale textile, pietre, sticla, etc.

Stati insa fara grija, aici avem preturi pe care si le poate permite oricine, indiferent de buget si stilul pe care doreste sa il abordeze.

Ce buget avem ?

Pretul butonilor difera in functie de modelul ales si materialele din care sunt confectionati butonii. In general, variaza de la cateva zeci de lei la mii de euro. NU ESTE CAZUL SI AICI! Preturile noastre sunt printre cele mai scazute de pe piata actuala, cu mult sub ale concurentei. Preturile pornesc de la aproximativ 50 lei si urca pana la un maxim de 200-300 lei.

Aveti la dispozitie o varietate mare de stiluri si culori, ce va va permite sa aveti in garderoba dumneavoastra butonii potriviti pentru orice fel de ocazie. Speram ca v-am convins ca butonii sunt obligatorii in garderoba si tinuta oricarui barbat elegant, ce doreste sa adauge o nota de stil tinutei sale.

Un accesoriu atat de mic, dar de un efect atat de mare. Perfectiunea sta in detalii!