Butoni de camasa gata pregatiti de cadou

posted in: Articole, Blog | 0

Incepand de astazi, fiecare pereche de butoni de camasa livrata catre dumneavoastra, va pleca insotita in mod gratuit de o cutiuta de cadou, in semn de multumire pentru increderea pe care ne-o acordati in momentul in care alegeti sa folositi produsele noastre.

Pentru ca stim cat de importanta este ambalarea unui cadou, dar si ca gasirea ambalajului potrivit costa nu doar bani, ci si timp, butonii de camasa vor fi ambalati intr-o cutiuta speciala de butoni, de culoare neagra. Cutiuta are suporti elastici in care puteti fixa butonii atat pentru a-i face cadou, dar si pentru a putea fi apoi pastrati, fara sa se piarda, degradeze, atat pe durata transportului, cat si a pastrarii.

Cutiuta este fabricata din materiale de calitate, nu doar placuta la vedere, ci si la atingere, avand o textura catifelata.

In imaginea de mai jos aveti cutiuta in care vor sosi produsele dumneavoastra.

Butoni Camasa Cheia Sol
Butoni Camasa Cheia Sol

 

Va multumim pentru increderea acordata si apreciem orice feedback referitor la produsele noastre, dar si a cutiutei, in cazul in care ati comandat deja produse de pe site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare legate de butonii de camasa comercialiati de noi, puteti suna la numarul de telefon 0770 568 740