5 Articole de imbracaminte indispensabile!

posted in: Articole, Blog | 0

Fie ca sunteti conditionat de spatiu, buget sau pur si simplu nu va place sa faceti cumparaturi prea des, totusi, sunt cateva articole de imbracaminte care trebuie sa le aveti in garderoba.

Lista nu e lunga, dar cu certitudine cateva articole de imbracaminte va scot din incurcatura atunci cand sunteti conditionat de timp sau ocazie. Asadar, nu ezitati sa dati o mana de ajutor, daca aveti un sfat folositor

 

Iata cele 5 articole pe care noi le consideram indispensabile:

  1.Blugi/pantaloni chino de culoare inchisa.

O pereche de blugi/pantaloni chino de culoare inchisa poate fi foarte usor de purtat cu o camasa alba sau de culoare deschisa si o pereche de pantofi.

La fel de bine insa poate fi purtata cu un tricou/pulover subtire si o pereche de tenesi.

     2.Camasa de culoare alba/culoare deschisa.

Aici nu sunt prea multe de zis , o camasa alba ingrijita e un punct de plecare pentru orice tinuta office.

     3.Sacou albastru.

Usor de asortat cu mai toate culorile , indiferent ca vorbim despre o tinuta casual sau una office.

     4.Pantofi negri.

Pantofii, cu siguranta, reprezinta un detaliu important. O pereche de pantofi ingrijita spune mai multe decat o pereche de pantofi scumpa. Marimea corecta si ingrijirea acestora chiar si dupa purtare  poate fi mai importanta decat alegerea lor.

     5.Pulover subtire colorat. O pata de culoare nu strica niciodata, iar puloverul subtire este potrivit atat peste o camasa alba , cat si impreuna cu sacoul , daca situatia ocazia impune.

Consideram ca aceste 5 articole de imbracaminte pot fi foarte usor combinate atat intre ele cat si cu altele, fiind de baza in construirea unei tinute de zi cu zi, fara prea mari eforturi. Dar cum tot timpul un punct de vedere diferit poate ajuta , nu ezitati sa ne scrieti sfaturile dumneavoastra daca le considerati utile !